Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (5.62 secunde)
Oprescu a precizat ca situatia fostului presedinte al PSD Bucuresti Dan Ioan Popescu va fi luata in discutie la consiliul filialei. ... Sorin Oprescu este liderul interimar al PSD Bucuresti, alaturi de Marian Vanghelie, de la inceputul anului, cand fostul lider al organizatiei Dan Ioan Popescu s-a autosuspendat din functie.
PSD Bucuresti ar putea decide in aceasta saptamana inlocuirea lui Dan Ioan Popescu cu Sorin Oprescu. ... Organizatia partidului din sectorul 1 a votat deja ieri pentru inlaturarea lui Dan Ioan Popescu de la sefia PSD Bucuresti.
Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Anticoruptie Craiova al DNA au dispus ieri trimiterea in judecata a lui Ioan Negret, primarul municipiului Bailesti, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, sustine ca senatorul independent Ioan Talpes "este inca ofiter activ" si ca vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a fost, inainte de 1989, "ofiter acoperit".
PSD detine in prezent, in urma negocierilor politice conform algoritmului de reprezentare parlamentara, presedintia a patru dintre cele 15 comisii ale Senatului (Mircea Geoana - Comisia pentru poli-tica externa, George Maior - Comisia pentru aparare, Adrian Paunescu - Comisia pentru cultura si Rodica Stanoiu - Comisia pentru cercetarea abuzurilor) si a sase comisii dintre cele 17 ale Camerei Deputatilor (Mihai Tudose - Comisia pentru politica economica, Mihai Tanasescu - Comisia pentru buget, Dan Ioan Popescu - Comisia pentru industrii si ser-vicii, Tudor Mohora - Comisia pentru cercetarea abuzurilor, Ioan Bivolaru - Comisia pentru regulament, Cliveti Minodora - Comisia pentru egalitatea de sanse).
Deputatul Ioan Ghise afirma ca a primit in 2002 o adeverinta de la CNSAS ca nu a colaborat cu Securitatea ca politie politica si considera ca, daca pentru liberali conteaza legea, statutul si Codul etic si moral PNL, atunci el nu trebuie sanctionat, doar pentru ca asa propun 6 din 13 membri ai conducerii partidului.
Principalele puncte de pe ordinea de zi vor fi propunerile de excludere din partid ale deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise.
Deputatul liberal Ioan Ghise a declarat ieri ca va contesta decizia Delegatiei Permanente a PNL de sambata privind excluderea sa din partid, pe motiv ca aceasta hotarare a avut la baza un criteriu inexistent in Statutul formatiunii.
Liberalii "frustrati", adica cei care s-au simtit dati deoparte sau cei care au fost de-a dreptul inlaturati - cum este cazul lui Ioan Ghise, din cauza dosarului sau la fosta Securitate - au iesit ieri la atac.
Deputatul Dan Ioan Popescu, proaspat demisionar din PSD, a declarat aseara ca exista oameni importanti in acest partid care pot si santajati sau amenintati prin deschiderea unor dosare. ... Fostul lider social-democrat i-a dat ca exemple pe Ion Iliescu, Adrian Paunescu, Rodica Stanoiu, Ioan Mircea Pascu si Razvan Theodorescu.
Prima emisiune a avut loc in aceasta saptamana si, conform presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, Ioan Mircea Molot, toate au fost deja achizitionate. ... Banii obtinuti vor fi folositi in proiectele pe care le avem, iar Valea Jiului va primi fonduri pentru infrastructura", a precizat Ioan Mircea Molot.
Deputatul Iulian Iancu si senatorul Ion Toma au castigat ieri alegerile din cadrul grupurilor parlamentare ale PSD pentru a fi nominalizati de partid in functiile de presedinti ai unor comisii parlamentare, in locul lui Dan Ioan Popescu si al Rodicai Stanoiu.
Astfel, senatorul Doru Ioan Taracila a recomandat ca la Congresul extraordinar din decembrie sa se discute doar pe marginea modificarilor la Statut, intrucat exista riscul ca variantele de modificare sa fie aprobate sau nu in functie de aranjamentele conjuncturale pentru alegerea unei conduceri.
Chestorul Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, a declarat ca discutiile dintre membrii Biroului permanent au vizat unele articole din regulamentul intern care ar crea o dubla subordonare a functionarilor publici parlamentari de la Camera Deputatilor.
Senatorul independent Ioan Talpes a convocat pentru maine la Palatul Parlamentului Adunarea Generala de Constituire a Uniunii Populare Social Crestine. ... Ioan Talpes a fost directorul Serviciului de Informatii Externe pana in 1996, cand a devenit ambasador la Sofia.
Primele referiri au venit la adresa lui Ioan Talpes, cel care in urma cu o saptamina a avut cuvinte de lauda fata de finantatorul Stelei.
Astfel, senatorul PSD Ioan Chelaru, deputatul PNL Titu Gheorghiof, deputatul PRM Gelil Eserghep, senatorul UDMR Verestoy Attila si senatorul PC Sabin Cutas, toti detinatori de certificat ORNISS privind accesul la documente clasificate, vor prezenta, peste sase luni, rapoartele preliminare si raportul final rezultate din anchetarea cazului conturilor lui Ceausescu.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca schimbarea celor doi din functii a fost facuta la propunerea secretarului general al Camerei, Georgeta Ionescu, si a fost aprobata de Biroul Permanent cu 5 voturi "pentru", 2 abtineri si un vot "impotriva".
Titus Corlatean, Cristian Diaconescu, Ioan Rus si Mihai Tanasescu ar avea locurile asigurate, in timp ce nominalizarea lui Victor Ponta este sub semnul intrebarii.
Presedintele de sedinta, Doru Ioan Taracila (PSD), a anuntat ca legea are caracter ordinar, ceea ce inseamna ca pentru respingerea sau adoptarea ei era nevoie de un numar de voturi egal cu jumatate plus unu din numarul senatorilor prezenti.
google-analytics.com